Kietel je schrijfspieren

Geschreven in door Gerti Vos0 reacties

Georganiseerd door: Tekstnet

Datum en tijd
13 december 2018
13:30 - 17:00 uur

Locatie
De Kargadoor
Oudegracht 36
3511 AP Utrecht


Schuif al die zakelijke teksten aan de kant en geef nu je verbeelding ruim baan! Alle tekstschrijvers zouden een paar keer per jaar hun schrijfspieren eens flink moeten kietelen. Je krijgt er nieuwe energie van, kijkt weer fris tegen zakelijke opdrachten aan en stoft er de binnenkant van je hoofd mee af. De workshop Kietel je schrijfspieren is een mooi cadeau aan jezelf in de decembermaand.

Over de workshop

In de workshop Kietel je schrijfspieren blijken alledaagse dingen helemaal niet zo alledaags te zijn en ontsluier je geheimen van personages die je zelf creëert. Na afloop weet je dat niets is wat het lijkt en kijk je anders naar de wereld om je heen. Sylvia Roes, docent creatief schrijven, tekstschrijfster en Tekstnetlid, laat je helemaal los gaan met je fantasie. Het wordt dan ook een echte doe-workshop met zinnenprikkelende schrijfoefeningen. Sommige oefeningen doe je in groepjes.

Je schrijft met pen en papier: dat gaat langzamer, waardoor je hersenen meer tijd krijgen om ideeën te vormen. Schrijven met de pen geeft je de zintuiglijke ervaring van je hand die over het papier gaat, waardoor je ook gemakkelijker vanuit je zintuigen schrijft.

Over Sylvia Roes

Net als veel van haar Tekstnetcollega’s schrijft Sylvia Roes zakelijke teksten. Op een gegeven moment wilde ze wat anders en ging ze fictie schrijven. Ze volgde cursussen creatief schrijven en vond dat zo leuk dat ze dit wilde delen met andere mensen. Sinds 2017 is ze gecertificeerd docent creatief schrijven.

Voor wie

Voor leden van Tekstnet en Logeion die eens lekker los willen gaan met hun fantasie.

Workshopdetails

Datum: Donderdag 13 december 2018
Duur: 13.30 – 17.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur)
Aantal cursisten: Er is plaats voor 16 deelnemers
Locatie: De Kargadoor (in de opgefriste grote zaal), Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht; 13 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal
Investering: € 60 (inclusief koffie/thee; btw niet van toepassing)
Bijzonderheden: Neem pen en papier mee, je laptop mag je thuislaten

Aanmelden

Meld je uiterlijk 12 november 2018 aan via het Tekstnet-aanmeldformulier. Wacht op de bevestiging en maak dan € 60 over op rekening NL10INGB0006172435 t.n.v. Vereniging Tekstnet. Na betaling ontvang je van het secretariaat van Tekstnet een factuur met daarop de vermelding ‘betaald’. Je aanmelding is definitief als je betaling binnen is.
Heb je één week na je aanmelding nog geen bevestiging ontvangen, stuur dan een berichtje naar secretariaat@tekstnet.nl.

Verhinderd?

Ben je toch verhinderd? Je kunt annuleren tot uiterlijk 5 december. Stuur hiervoor een mail naar secretariaat@tekstnet.nl. Je betaalt dan alleen € 15 administratiekosten. Als je na 5 december annuleert, betaal je het volledige bedrag van € 60.

Meer weten?

Met inhoudelijke vragen kun je terecht bij Pia Kleijwegt of bij Marjolein Zinkstok.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.