Tekstnet staat voor goede tekstschrijvers

Waarom zou u als opdrachtgever juist kiezen voor een lid van Tekstnet? Omdat ze goed werk leveren, goede afspraken maken en terug kunnen vallen op een goed netwerk.

Goed werk

De tekstschrijvers in onze zoekmachine hebben allemaal de toelatingsprocedure van Tekstnet doorlopen. Een deskundige commissie heeft de kwaliteit van hun teksten beoordeeld. Het CCC-model van professor Jan Renkema dient daarvoor als leidraad. Eenmaal lid blijven tekstschrijvers zich bij Tekstnet ontwikkelen.

‘Tekstnet valt bij uitstek op door een beroepscultuur waarin creativiteit gestimuleerd wordt, waardoor u meer krijgt dan een doorsnee-oplossing voor een bijzonder probleem.’ Jan Renkema, emeritus hoogleraar tekstkwaliteit en auteur van de Schrijfwijzer

Goede afspraken

U heeft pas iets aan een tekst als u die op tijd krijgt en als die voldoet aan uw verwachtingen. Vindt u het lastig om daarover waterdichte afspraken te maken? Tekstnet helpt u daarbij. We hebben onze ervaring gebruikt voor een checklist voor de briefing, heldere algemene voorwaarden en een speciale DBA-modelovereenkomst. Een goede manier om te zorgen dat u niets over het hoofd ziet.

Goed Netwerk

Een Tekstnetter staat niet alleen, maar kan vertrouwen op ons hechte netwerk. Ruim 300 collega’s die hun ervaring en kennis graag delen. Die altijd een second opinion willen geven of met een frisse blik willen meekijken wanneer een collega ergens over twijfelt. Of die achterwacht kunnen zijn bij onverwachte omstandigheden. Voor u als opdrachtgever een prettig idee.