Verdien een Plus door te blijven leren!

Tekstnet is een beroepsvereniging van professionals met een sterke focus op kwaliteit. Daarom belonen we leden die zich voortdurend ontwikkelen als tekstprofessional én als ondernemer. Als je trainingen volgt en je regelmatig scherpt aan feedback van collega’s verdien je Pluspunten en daarmee je Pluslidmaatschap.

Blijvend leren is ons belangrijkste doel: je wordt lid van Tekstnet omdat je een (nog) betere tekstschrijver wilt worden. Je bent Pluslid als je elke 2 jaar 5 Pluspunten verzamelt. Pluspunten krijg je onder andere voor collegiale Feedbackrondes en voor trainingen en workshops (al dan niet van Tekstnet).

De extra voordelen van het Pluslidmaatschap

Tekstnet biedt alle leden die Pluslid willen worden gratis een online Feedbackworkshop aan als voorbereiding op de collegiale feedbackrondes. Als Pluslid krijg je onder meer extra korting op trainingen en workshops van Tekstnet. En we vermelden je Pluslidmaatschap op de website en in de zoekmachine van Tekstnet. Jezelf ontwikkelen doe je natuurlijk vooral voor jezelf, maar je kunt je ook in je eigen communicatie mooi profileren als Pluslid. Zo laat je zien dat je je schrijverschap scherp houdt!

Ben je lid en wil je meer weten over het Pluslidmaatschap? Kijk dan op het besloten deel van de website.

Geen Pluslid worden?

En als je geen Pluslid wilt worden? Ook dan heeft Tekstnet je genoeg te bieden. Zoals een divers aanbod betaalbare workshops, gezellige bijeenkomsten en een online forum waar je snel vragen kunt stellen aan collega’s. Ook mag je als lid de algemene voorwaarden van Tekstnet gebruiken voor je onderneming. Je bent van harte welkom bij Tekstnet! Meld je aan.