Leden én niet-leden zijn welkom bij Tekstnet

Tekstnet organiseert elk jaar een groot aantal activiteiten, workshops en bijeenkomsten, meestal op centrale locaties in het land. In de agenda van Tekstnet zie je wat er binnenkort te beleven valt.
 

Workshops voor leden

Onze leden bieden we voordelige en leerzame workshops. Van acquisitie tot storytelling en van creativiteit tot Google Analytics. Je leert er veel over het vak en het ondernemerschap.

Bijeenkomsten voor iedereen

Bij onze bijeenkomsten zijn ook niet-leden van harte welkom. Daar behandelen we thema’s die voor alle tekstprofessionals belangrijk zijn, zoals de DBA of infographics.

De borrel na afloop is een mooie gelegenheid om kennis te maken met Tekstnet en om collega-tekstschrijvers te leren kennen. Sommige bijeenkomsten zijn zelfs vooral bedoeld om elkaar te ontmoeten zoals de nieuwjaarsbijeenkomst of ons lustrum.

Ben je geen lid van Tekstnet en wil je op de hoogte blijven van onze bijeenkomsten? Geef dan hier je gegevens op. We hopen je snel te begroeten!

Ons paradepaardje: Tekstnetwerken

Eens per 2 jaar is er Tekstnetwerken. Een inspirerende dag vol workshops en een staalkaart van alles wat de vereniging te bieden heeft. De volgende editie is in 2018.
Bekijk de terugblik op Tekstnetwerken 2016.

Agenda

In de agenda van Tekstnet vind je een actueel overzicht van alle workshops en bijeenkomsten. Ben je geen lid van Tekstnet, maar wil je wel graag uitnodigingen ontvangen voor bijeenkomsten die voor iedereen toegankelijk zijn? Geef dan hier je gegevens in..

Verslagen

Bekijk verslagen van eerdere evenementen die door Tekstnet zijn georganiseerd