Korting op ..


Als lid van Tekstnet heb je regelmatig recht op kortingen op workshops, boeken of andere producten of diensten.

Hieronder staat het huidige aanbod. Deze kortingen gelden voor alle leden van Tekstnet, tenzij anders vermeld.

Bijeenkomsten van Logeion

Logeion is de vereniging voor communicatie in Nederland. De vakgroep Bedrijfsjournalistiek van Logeion organiseert regelmatig workshops, lezingen en congressen die ook Tekstnetleden interessant zijn. Tekstnetleden betalen hiervoor dezelfde prijs als leden van Logeion. Dat is fors minder dan de prijs voor niet-leden.

Kortingen bij PZO

Als lid van Tekstnet heb je automatisch – want inclusief in je Tekstnet-lidmaatschap – toegang tot de diensten en voordelen van PZO. Denk aan verzekeringen, incassoservice, boekhoudsoftware en nog veel meer. Meer weten? Ga naar pzo.nl/ledendiensten.

Interviewworkshops

Freelance journalist Brigit Kooiman geeft regelmatig interviewworkshops in Haarlem: Interviewen met durf en Het interviewgesprek.  Tekstnetters krijgen korting. Zie voor de data de agenda

Schrijfboost

Nanneke van Drunen organiseert verschillende Schrijfboosts, creatieve schrijfworkshops voor beginnende en gevorderde schrijvers volgens de Amherst Writers & Artists-methode. Van een eendaagse workshop tot een intensief driemaandenprogramma of Schrijven & Safari. Nanneke is als enige Nederlander gecertificeerd om volgens die methode te werken. Kijk op Schrijfboost.nl voor meer informatie en data.

Leden van Tekstnet krijgen 10% korting op een midi-, maxi- of VIP-boost door de code Tien%KortingKado in te vullen op het inschrijfformulier. Wil je mee met Schrijven & Safari en ben je lid van Tekstnet? Ook dan krijg je 10% korting. Neem daarvoor contact op met Nanneke.

Training Creatief tekstschrijven

Bureau Zuijdgeest organiseert regelmatig een training Creatief tekstschrijven. Deze training is speciaal bestemd voor professionals als (bedrijfs)journalisten, communicatie-adviseurs en tekstschrijvers. Ben je aangesloten bij Tekstnet, dan krijg je 10% korting. Neem je een Tekstnet-collega mee? De tweede deelnemer betaalt de halve prijs (de 10% ledenkorting vervalt dan). Zie voor de data onze agenda.

We denken dat op deze pagina misschien wel een ‘disclaimer’ hoort. Iets van dat dit kortingenlijstje niet betekent dat er geen andere aantrekkelijke aanbieders zijn van vergelijkbare producten. Dat we ook niet garant staan voor de kwaliteit van deze aanbieders. En dat eigen vergelijkend onderzoek vooraf altijd verstandig is.

Korting op boekhoudpakket Acumulus

Acumulus is een online boekhoudpakket speciaal voor de eenmanszaak, zzp’er en freelancer. Je kunt er zelf je administratie mee bijhouden en alle aangiften doen, zonder kennis van boekhouden. Het pakket is 30 dagen vrijblijvend uit te proberen. Daarna kost het 9,95 ex. btw per maand, maar als Tekstnetter betaal je maar 7,95 ex. btw. Je kunt een persoonlijke kortingscode aanvragen via karinlassche@dds.nl.

Disclaimer

Deze kortingen betekenen niet niet dat er geen andere aantrekkelijke aanbieders zijn van vergelijkbare diensten of producten. Tekstnet staat niet garant voor de kwaliteit van deze aanbieders.

Je eigen aanbod op deze pagina

Heb je zelf een aanbod met korting voor leden, mail dan een duidelijke beschrijving naar webredactie@tekstnet.nl. Als het aanbod aan de voorwaarden voldoet, plaatst de webredactie het zo snel mogelijk op de site en eventueel ook in de agenda of bij de nieuwsberichten. De voorwaarden zijn:

  • Het moet om producten of trainingen gaan die echt voor tekstschrijvers bedoeld zijn (en dus niet je oude bank).
  • Er moet een korting in zitten voor leden van Tekstnet (bijvoorbeeld 10%).
  • De webredactie moet in ieder geval een paar dagen de tijd krijgen om de tekst te plaatsen (dus geen aanbieding voor de volgende dag).
  • De webredactie beslist of de tekst wordt geplaatst en voert de eindredactie.