Tekstnetwerken 2016

Geschreven in door Webadmin Tekstnet

Georganiseerd door: Tekstnet

Datum en tijd
9 januari 2016
09:30 - 17:00 uur

Locatie
Antropia (landgoed De Reehorst)
Hoofdstraat 8
3972 LA Driebergen

Leven van de pen. De ondernemende tekstschrijver.


Als schrijven je vak is, doe je dat meestal als zelfstandig ondernemer. Wil je daar een goede boterham mee verdienen, dan is schrijfvaardigheid alleen niet voldoende. Je moet over allerlei ondernemersvragen nadenken, of je dat nu leuk vindt of niet. Hoe maak je jezelf zichtbaar? Wat ben je waard als professional en hoe onderhandel je over je prijs? Wat ga je doen om (eindelijk) je dromen te realiseren? En hoe blijf je bij als tekstschrijver: wat moet je weten van online teksten of infographics? Over dat soort vragen gaat Tekstnetwerken 2016 (TNW16). Rond het thema ‘Leven van de pen’ biedt TNW16 een gevarieerd programma aan actieve workshops om je als tekstschrijver én als ondernemer te ontwikkelen.

Tekstnetwerken, het tweejaarlijkse evenement van beroepsvereniging Tekstnet, wordt gehouden op vrijdag 9 september 2016. De toegangsprijs bedraagt € 175 voor Tekstnetters (leden, aspiranten, buitenleden) en Logeion-leden; anderen betalen € 225. Koffie, thee, lunch, drankjes en snacks zijn bij de prijs inbegrepen. Bij vroege inschrijving krijg je 10% korting.

De inschrijving start begin juni op www.tekstnet.nl. Op de site is dan het volledige programma te vinden met beschrijving van alle workshops. Bij aanmelding voor Tekstnetwerken geef je ook aan welke workshops je wilt volgen. Er zijn 3 workshoprondes en in elke ronde heb je de keuze uit 6 à 7 workshops. In de lange lunchpauze zijn er verschillende creatieve, ontspannende en netwerkactiviteiten.

Direct reserveren

Er zijn nog 10 plaats(en) beschikbaar.

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement.