Nieuws

Nu beschikbaar: DBA-overeenkomst Tekstnet

Dit najaar is de DBA-overeenkomst van Tekstnet goedgekeurd door de Belastingdienst. Deze is nu voor iedereen beschikbaar op Tekstnet.nl. De overeenkomst is bruikbaar voor alle mogelijke tekstopdrachten.

lees meer >>

Implementatieperiode Wet DBA verlengd: wat betekent dat?

Tot 1 januari 2018 krijg je geen boetes of naheffingen als je niet aan de Wet DBA voldoet. De modelovereenkomsten zijn niet van de baan, maar je kunt er langer mee experimenteren. Intussen worden knelpunten opgelost.

lees meer >>

Copyright tekstnet 2009 - 2016
Werk van leden

tekstnet blogt

Op Tekstnetblogt schrijven Tekstnetters over hun vak.

Tekstnet voor tekstschrijvers met kwaliteit

Een perfecte tekst nodig?

Zoekt u een tekstschrijver, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? In de Tekstnet-zoekmachine vindt u tekstprofessionals voor elke branche en tekstsoort. Een stevige toelatings-procedure garandeert hun kwaliteit. Wilt u direct offertes ontvangen, dan kunt u ook een oproep plaatsen.

zoek-tekstschrijver


Tekstschrijvers van formaat

Bij Tekstnet vindt u tekstschrijvers uit alle delen van ons land. Zij schrijven onder meer brochures, jaarverslagen, artikelen, webteksten en mailings. Al meer dan 25 jaar ontmoeten ze elkaar bij Tekstnet om zich verder te ontwikkelen in het vak. Dat heeft voor u verschillende voordelen.

Zelfstandig ondernemers

De meeste leden van Tekstnet zijn zelfstandig ondernemer. Daardoor heeft u altijd met dezelfde persoon te maken, met wie u direct zakendoet. En heeft deze persoon even geen tijd? Dan kunt u rekenen op een flinke achterban van Tekstnet-leden.

Goede briefing: beter resultaat

Wilt u zeker weten dat u de tekst krijgt die u verwacht? Dan is een goede briefing cruciaal. Tekstnet heeft hiervoor een handige checklist opgesteld. Hiermee maakt u de juiste afspraken voor elke tekstopdracht.

 

Tekstschrijver? Welkom!

Tekstnet biedt je veel voordelen, zoals workshops, intervisie en coaching. Maar ook een mailplatform om te sparren met collega's. Vakinhoudelijke informatie vind je in Tekstblad en de TekstnetWiki. En natuurlijk kom je in onze zoekmachine.

button lid worden


Voor elke tekstprofessional

Ben je professioneel met tekst bezig, maar geen tekstschrijver? Dan ben je welkom als buitenlid van Tekstnet. Je profiteert dan van veel van de Tekstnet-diensten.

Kennismaken met Tekstnet

Tekstnet organiseert regelmatig bijeenkomsten voor leden en niet-leden. Je vindt ze in onze agenda. Ben je geen lid, maar wil je wel graag op de hoogte blijven van bijeenkomsten voor niet-leden? Vul dan dit formulier in.

Tekstschrijver worden?

Tekstnet heeft een aantal adviezen op een rij gezet. Bekijk de tips voor startende tekstschrijvers.

Leden aan het woord

'Tekstnetters zijn enthousiast, leergierig, ondernemend en collegiaal', aldus een van onze leden. Lees waarom zij en anderen lid zijn van Tekstnet.