Terugblik: nieuwjaarsborrel Amersfoort 2019

Geschreven in Fotoalbums, Verslag door Astrid Mikkers0 reacties

Het is weer 18 januari, net zoals vorig jaar, maar dit jaar gelukkig geen code rood en genoeg treinen. Zaal Bloemendaal in de ‘stadse’ strandtent Zandfoort aan de Eem is al snel gezellig vol. 

Zo’n 40 Tekstnetters doen mee met de workshop provocatief coachen van Adélka Vendl. In tweetallen spelen ze advocaat van de duivel en ontdekken ze hoe anders een afwijzing of kritiek voelt als iemand dat vriendelijk brengt. De andere groep leden wandelt met historicus en gids Bram van Karakter Stadswandelingen door historisch Amersfoort en komt daar net zo opgefrist en enthousiast van terug. 

Natuurlijk is er ook de nieuwjaarsspeech van voorzitter Marèse Peters. We toosten op een mooi Tekstnetjaar vol activiteiten, workshops en gezelligheid. Als extraatje veilt Peter Zuijdgeest nostalgische vakliteratuur – echte papieren boeken dus. En wie na de brownies en borrelhappen nog trek heeft, kan blijven voor het stampottenbuffet.

Een paar reacties na afloop op ons Forum: 

Lenneke: “Dat was een geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst. Fijne mensen en goede gesprekken. Iedereen bedankt!”

Leonore: “Supergezellig. En de workshop was leuk en gaf stof tot nadenken. In maar een uur tijd, best knap.”

Marcel: “Nieuwe collega’s leren kennen en bijgepraat met bekenden… Volgend jaar weer?” 

Lucy Holl en Karin Michielsen, bedankt voor het organiseren van deze leuke bijeenkomst. En Mattijs Diepraam, bedankt voor het maken van al die mooie foto’s.

Verslag: Janine Scheper

[justified_image_grid]

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.