DRONGO talenfestival

Met Tekstnet naar het DRONGO talenfestival!

Geschreven in Actueel door Anneke Nunn0 reacties

Zin in verse inspiratie en nieuwe ideeën? Altijd al eens willen praten met een ondertitelaar of een taalwetenschapper? Ga dan naar het DRONGO talenfestival! Op 29 en 30 september vindt in Utrecht de zesde editie van het dit evenement plaats. Mooi meegenomen: als Tekstnetter profiteer je van 50% korting op de entreeprijs.

Wat is DRONGO?
Het DRONGO talenfestival is hét talenfestival van Nederland en Vlaanderen. Dit jaarlijkse evenement brengt taalprofessionals uit verschillende sectoren samen. Je vindt er een onderhoudend en aantrekkelijk programma met workshops en lezingen en een informatieve beurs. Heel bijzonder zijn de live labs, waarin verschillende universiteiten en onderzoeksinstellingen hun laatste onderzoek op het gebied van taal presenteren. Je kunt zelf meedoen met testjes en zo op een interactieve manier ervaren waar de taalwetenschap mee bezig is.

Waar en wanneer is DRONGO?
Dit tweedaagse festival vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 september in het Beatrixgebouw in Utrecht (pal naast Utrecht CS). Er is heel veel te doen: kijk maar in het programma van DRONGO. Daar zie je ook  dat onze eigen Jeanine Mies een lezing geeft over magneetwoorden. Hup Jeanine!

Kaarten met 50% korting
De reguliere entreeprijs voor DRONGO is 17,50 euro (voor één dag) en 25,00 euro (voor beide dagen). Als Tekstnetter betaal je slechts de helft: dus 8,75 en 12,50! De speciale kortingscode vind je hier (even inloggen als je dat nog niet hebt gedaan).

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.