Lid worden? Betaal tot 2018 geen lidmaatschapsgeld

Geschreven in Actueel door Anneke Nunn0 reacties

Deze aanbieding is verlopen.

Bij Tekstnet ben je welkom. Zonder selectieprocedure vooraf. Zo kun je meteen schitteren met jouw competenties. Want een lidmaatschap van Tekstnet maakt je sterker. Als tekstschrijver én als ondernemer.

De voordelen voor jou?
Als Tekstnetter ben je lid van een groep tekstprofessionals die zich verder willen ontwikkelen. Je volgt inspirerende workshops tegen een sterk gereduceerd tarief en je doet gratis mee aan bijeenkomsten, intervisiegroepen en ons online forum. Niet onbelangrijk: je krijgt een vermelding op onze website. Het lidmaatschap is inclusief een abonnement op Tekstblad, hét vaktijdschrift voor tekstprofessionals, en een lidmaatschap van PZO, dat opkomt voor de belangen van zelfstandige ondernemers. En meer. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Maar het kan gekker: als je je nu inschrijft, ben je tot 1 januari 2018 gratis lid. Je lidmaatschap kost je nog geen 17 euro per maand.

Gun jezelf alles wat je nodig hebt als professioneel tekstschrijver.
Lid worden doe je zo. Zonder gedoe. Gewoon doen!

  • Vul je gegevens in op onze aanmeldpagina.
  • Binnen een week krijg je een mailtje waarin we je aanmelding bevestigen. Ook vragen we je om het lidmaatschapsgeld voor 2018 van 200 euro te betalen.
  • Zodra je de contributie hebt betaald, gaat je lidmaatschap in. En tot 1 januari 2019 zit je snor!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.