Lid worden? Profiteer nu van onze speciale aanbieding!

Geschreven in Actueel door Anneke Nunn0 reacties

Speel je al een tijdje met het idee om lid te worden van Tekstnet? Grijp dan nu je kans! Vanaf 1 oktober profiteer je namelijk van extra voordeel: voor 200 euro ben je lid tot 1 januari 2019. Hoe sneller je reageert, hoe meer je profiteert. Word je direct lid, dan scheelt het je maar liefst 50 euro!

Wat heb je aan Tekstnet?
Als Tekstnetter ben je lid van een groep tekstprofessionals die zich verder willen ontwikkelen. Je krijgt korting op workshops en je doet gratis mee aan bijeenkomsten, intervisiegroepen en ons online forum. Niet onbelangrijk: je krijgt een vermelding op onze website. Het lidmaatschap is inclusief een abonnement op Tekstblad, hét vaktijdschrift voor tekstprofessionals, en een lidmaatschap van PZO, dat opkomt voor de belangen van zelfstandige ondernemers.

Tekstnet: open voor alle tekstschrijvers
Vanaf 1 januari 2018 staat Tekstnet open voor alle tekstschrijvers die vakverdieping belangrijk vinden. Je hoeft dus geen toelatingsprocedure meer te doorlopen om volwaardig lid te worden. Vanaf de eerste dag van je lidmaatschap profiteer je van alle voordelen die onze vereniging je biedt.

Wat moet je doen om lid te worden?

  • Stuur een mailtje aan onze secretaris met je gegevens.
  • Binnen een week krijg je een mailtje waarin we je aanmelding bevestigen. Ook vragen we je om het lidmaatschapsgeld van 200 euro te betalen.
  • Zodra je de contributie hebt betaald, gaat je lidmaatschap in. En tot 1 januari 2019 zit je snor!

Plaats een reactie