Simone Van de Wijdeven

contactinformatie

Naam

Simone Van de Wijdeven

Bedrijf

SimonevdW

Adres

Mgr. Borretstraat

Postcode

5375 AC

Plaats

Reek

Telefoon - primair

0618165524

E-mail

simonestv@home.nl

Website

http://www.simonevandewijdeven.nl

profielinformatie

Pitch

Heldere en duidelijke teksten schrijf ik. Teksten die aangepast zijn voor de doelgroep. Als tolk – vertaler Frans en Russisch heb ik me gespecialiseerd in de GGZ, de medische sector en in het recht, met name asiel -, notarieel en strafrecht. Als tekstschrijver heb ik talrijke artikelen geschreven voor de zorg en andere sectoren, veel interviews gehouden, columns geschreven en een boek geschreven over een vluchtelinge dat slachtoffer is van mensenhandel. Ook heb ik veel cursussen samengesteld voor de LOI, Noordhoff en Malmberg.  Ik ben me nu aan het specialiseren op het schrijven van SEO-tekstenIk geef les en trainingen. Dus als het om taal gaat, ben ik een duizendpoot!

Regio

Arnhem e.o., Breda e.o., Den Bosch e.o., Ede e.o., Eindhoven e.o., Heerlen e.o., Helmond e.o., Maastricht e.o., Nijmegen e.o., Tilburg e.o., Venlo e.o.

Product(en)

Biografieën en levensverhalen, Rapporten en beleidsstukken, Vacatureteksten, Mailings/digitale nieuwsbrieven, Brieven en formulieren, Presentaties/infographics, Ebooks/whitepapers, Webteksten (toegankelijk en informatief), Webteksten (verleidelijk en vindbaar)

Specialisme(s)

Ghostwriting/speechwriting, Hoofd- en eindredactie, projectmanagement, Online copywriting & SEO, PR & (bedrijfs)journalistiek, Tekstcorrectie, tekstredactie & herschrijven, Storytelling/(levens)verhalen optekenen, Schrijftraining & -coaching, Vertalen/Schrijven in andere talen, Vervanging/interim

Pin It on Pinterest