Saskia van den Oever

contactinformatie

Naam

Saskia van den Oever

Bedrijf

Lugha Tekst en Communicatie

Adres

Wildemanstraat 56

Postcode

5062 HC

Plaats

OISTERWIJK

Telefoon - secundair

06-41360093

E-mail

Saskia@lughacommunicatie.nl

Website

http://www.lughacommunicatie.nl

profielinformatie

Pitch

U zoekt een tekstschrijver. Bij Tekstnet zit u goed. Ik hoef u dus niet meer te overtuigen van mijn schrijfvaardigheden. Misschien minstens zo belangrijk is wie ik ben en of het klikt.

In mijn teksten stel ik de lezer centraal. In mijn werk de klant: u dus. Ik ben dan ook toegewijd en betrouwbaar: ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Ik hou van een uitdaging en weet van aanpakken en doorzetten, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ik ben positief ingesteld en communicatief vaardig. Het resultaat? Een goede samenwerking en een goed eindresultaat!

En? Denkt u dat het klikt? Kijk dan ook eens op mijn website http://www.lughacommunicatie.nl en op mijn LinkedIn-profiel. “”,,,,erkend-lid”

Regio

Amersfoort e.o., Breda e.o., Den Bosch e.o., Eindhoven e.o., Rotterdam e.o., Tilburg e.o., Utrecht e.o.

Product(en)

Biografieën en levensverhalen, Brieven en formulieren, Presentaties/infographics, Webteksten (toegankelijk en informatief)

Specialisme(s)

Communicatieadvies, Copywriting/short copy, Hoofd- en eindredactie, projectmanagement, Tekstcorrectie, tekstredactie & herschrijven, Storytelling/(levens)verhalen optekenen

Pin It on Pinterest