Paula Brummelkamp

contactinformatie

Naam

Paula Brummelkamp

Bedrijf

De Taalslag / Teksten voor Trainers

Adres

Nijenrode 35

Postcode

2352 JJ

Plaats

LEIDERDORP

Telefoon - primair

06 – 456 444 36

Telefoon - secundair

071 – 589 81 14

E-mail

paula@tekstenvoortrainers.nl

Website

http://www.tekstenvoortrainers.nl

profielinformatie

Pitch

Leer bloggen en vloggen
Waarover blog je? Hoe zorg je dat je regelmatig blogs en vlogs blijft publiceren en dat lezers en kijkers je site weten te vinden? Hoe bouw je een spanningsboog en wat is jouw eigen schrijfstijl?
In de training Beter bloggen en vloggen overwin je in twee maanden tijd je schrijfdrempels en je camera-angst, en ontwikkel je een methode waarmee je effectief, frequent én met veel plezier blogs en vlogs maakt en publiceert.

Sluit aan bij jouw schrijfvraag
Heb je een andere schrijfvraag, kijk dan of de trainingen Motiverende mails of Offertes met rooie oortjes aansluiten bij jouw behoefte. Of leer helemaal op jouw manier en jouw tijd via individuele schrijfcoaching.

Laat sterke teksten voor je schrijven
Het liefst schrijf ik teksten die bruggen bouwen. Webteksten die de link leggen tussen de vraag waarmee de bezoeker op je site komt en het aanbod dat je hem of haar wilt doen. Speeches waardoor je je als spreker op een open, directe manier met je publiek verbindt. Personeelsmagazines met artikelen die je medewerkers verbinden met het bedrijf en met elkaar.

Ervaren, persoonlijk en betrokken
Vakkennis en ervaring in communicatie en tekstschrijven helpt me om snel en creatief teksten te schrijven die kloppen. Voor u als opdrachtgever en voor uw lezer. Ik put uit mijn achtergrond in marketing en organisatiesociologie om de stijl van uw organisatie of doelgroep te kennen en te gebruiken. Míjn stijl: persoonlijk en betrokken.

Regio

Nederland

Product(en)

Mailings/digitale nieuwsbrieven, Ebooks/whitepapers, Webteksten (toegankelijk en informatief), Webteksten (verleidelijk en vindbaar)

Specialisme(s)

Bloggen, contentmarketing & social media, Communicatieadvies, Content management & webredactie, Ghostwriting/speechwriting, Online copywriting & SEO, PR & (bedrijfs)journalistiek, Schrijftraining & -coaching

Pin It on Pinterest