Nancy van Etten

contactinformatie

Naam

Nancy van Etten

Bedrijf

Schrijfwijs

Adres

Prinses Maximalaan 11

Postcode

3708 ZT

Plaats

ZEIST

Telefoon - primair

030-695 0095

Telefoon - secundair

06-1495 8861

E-mail

nancy@schrijfwijs.nl

Website

http://www.schrijfwijs.nl

profielinformatie

Pitch

Schrijfwijs maakt lezers blij. Omdat ze snappen hoe ze een formulier moeten invullen. Weten of ze in aanmerking komen voor een regeling. Of begrijpen waarom hun aanvraag is afgewezen.

Klantcommunicatie

Ik richt me op de dagelijkse communicatie van organisaties: beschikkingen, formulieren, standaardbrieven, voorwaarden en toelichtingen. Ik schrijf en redigeer teksten, vaak over financiële onderwerpen als pensioen, bankzaken of arbeidsongeschiktheid. Steeds met een scherp oog voor de context: is de tekst juridisch correct? Verlopen de processen optimaal? Daarover voer ik overleg, of ik begeleid de schrijvers. Met als resultaat: begrijpelijke teksten die werken!

Training en coaching

Maar ik schrijf niet alleen, ik ben ook trainer. Mijn specialismen: trainingen in het schrijven van beleids- en adviesteksten, juridische teksten en begrijpelijke brieven.

Regio

Haarlem e.o.

Product(en)

Aanbestedingen/bestekken, Rapporten en beleidsstukken, Contracten, overeenkomsten, voorwaarden etc., Mailings/digitale nieuwsbrieven, Brieven en formulieren, Webteksten (toegankelijk en informatief)

Specialisme(s)

Communicatieadvies, Hoofd- en eindredactie, projectmanagement, PR & (bedrijfs)journalistiek, Tekstcorrectie, tekstredactie & herschrijven, Schrijftraining & -coaching, Vervanging/interim

Pin It on Pinterest