Mattijs Diepraam

contactinformatie

Naam

Mattijs Diepraam

Bedrijf

Mattijsdiepraam.nl

Adres

Julianastraat 57

Postcode

1165 GT

Plaats

HALFWEG

Telefoon - primair

020-497 6676

Telefoon - secundair

06-5579 8112

E-mail

mattijs@duurzaamcommuniceren.org

Website

http://www.duurzaamcommuniceren.org

profielinformatie

Pitch

Als het om tekstschrijvers gaat, kijken opdrachtgevers graag als eerste naar de spits: de schrijver die met reclameteksten de doelpunten scoort. Maar als de klanten eenmaal binnen zijn en de medewerkers eenmaal geworven? Wie houdt dan de nul vast?

Daar kom ik kijken. Met teksten die klanten en medewerkers duurzaam welkom heten. Via diezelfde website op pagina’s die iets minder salesgericht zijn. Via nieuwsbrieven, intranet, personeelsbladen en relatiemagazines. Zelfs via zoiets schijnbaar sufs als administratieve mails en standaardbrieven. En tel uit je winst: bestaande klanten en medewerkers behouden is voordeliger dan steeds maar nieuwe werven.

Vaak komt mijn werk neer op het omzetten van lastige, complexe materie in heldere, eerlijke en foutloze taal. Met oog voor de boodschap, meedenkend over alle communicatieaspecten. Het is een kunst die ik als tekstschrijver en bedrijfsjournalist al meer dan twintig jaar versta. Voor grote en kleinere organisaties met elk hun eigen dynamiek in interne en externe communicatie. Misschien kun je me tegenwoordig beter een schrijvende communicatieadviseur noemen. Niet zelden immers spelen organisatorische aspecten een rol in de teksten die ik schrijf.

Regio

Nederland, België, Amsterdam e.o., Haarlem e.o.

Product(en)

Mailings/digitale nieuwsbrieven, Brieven en formulieren, Ebooks/whitepapers, Webteksten (toegankelijk en informatief)

Specialisme(s)

Bloggen, contentmarketing & social media, Communicatieadvies, Ghostwriting/speechwriting, Online copywriting & SEO, PR & (bedrijfs)journalistiek, Storytelling/(levens)verhalen optekenen, Vertalen/Schrijven in andere talen

Pin It on Pinterest