Marlies Wopereis

contactinformatie

Naam

Marlies Wopereis

Bedrijf

Lopende teksten – voor internet en papier

Adres

Jacob Mosselstraat 27

Postcode

2595 RD

Plaats

DEN HAAG

Telefoon - primair

070-322 2554

Telefoon - secundair

06-49264248

E-mail

marlies@lopendeteksten.nl

Website

http://www.lopendeteksten.nl

profielinformatie

Pitch

Zoekt u een tekstschrijver of redacteur in Den Haag? Voor het schrijven van uw website, de redactie van uw rapport of de samenvatting van uw nota? Neem dan contact op met Marlies Wopereis. Sinds 2005 eigenaar van bureau Lopende teksten.

Teksten voor overheid en non-profit …
Ingewikkelde materie toegankelijk maken, daar houd ik van. Of het nou juridisch is, sociaal-wetenschappelijk, financieel of educatief. Daarom schrijf ik graag voor organisaties als de Raad voor de rechtspraak, RVO.nl, Hogeschool Utrecht, LUMC en de gemeente Den Haag. Op mijn eigen kantoor of op locatie.

…. en voor de zakelijke dienstverlening
Ook werk ik vaak voor verzekeraars, juristen en consultants. Bijvoorbeeld voor het herschrijven van polisvoorwaarden, akten, brieven en webcontent.  Ik maak er klantgerichte teksten van, die iedereen direct kan begrijpen. En heeft u een groot project waarvoor u meerdere tekstschrijvers, vormgevers en fotografen zoekt, dan stel ik een dreamteam voor u samen.

Kennismaken met Lopende teksten?
Ga naar http://www.lopendeteksten.nl of bel (070) 322 25 54.

Regio

Den Haag e.o.

Product(en)

Rapporten en beleidsstukken, Contracten, overeenkomsten, voorwaarden etc., Mailings/digitale nieuwsbrieven, Brieven en formulieren, Webteksten (toegankelijk en informatief)

Specialisme(s)

Content management & webredactie, PR & (bedrijfs)journalistiek, Tekstcorrectie, tekstredactie & herschrijven, Storytelling/(levens)verhalen optekenen, Vervanging/interim

Pin It on Pinterest