Lianne van der Made

contactinformatie

Naam

Lianne van der Made

Bedrijf

Praktijk voor Plattelandsontwikkeling

Adres

Watersnip 29

Postcode

2411 MA

Plaats

BODEGRAVEN

Telefoon - primair

0172-741042

Telefoon - secundair

06-20919266

E-mail

lianne@praktijk-platteland.nl

Website

http://www.praktijk-platteland.nl

profielinformatie

Pitch

Natuur ontwikkeling, recreatieve activiteiten, agrarische bedrijvigheid en ondernemerschap: het platteland bruist. Mijn passie is om dat te vertellen in een taal die naadloos aansluit bij de doelgroep en die bovendien dichtbij de waarden van het platteland blijft. Doelgericht zet ik heldere teksten en communicatie in om – binnen gestelde tijd en budget – tot resultaat te komen.

Praktijk voor Plattelandsontwikkeling

Als tekstschrijver en communicatiespecialist heb ik binnen de Praktijk voor Plattelandsontwikkeling gewerkt aan verschillende projecten. Ik noem: informatiepanelen voor pleisterplaats de Meij en het Veldzichtpad in Bodegraven; krant, flyers en social media voor maand van het Groene Hart en Vier de Lente in het Groene Hart; webredactie en social media voor Struinen en Vorsen, Hooiberghutten en stichting Groene Hart, kloppend hart; webredactie http://www.groenehart.nl.

Product(en)

Mailings/digitale nieuwsbrieven, Webteksten (toegankelijk en informatief), Webteksten (verleidelijk en vindbaar)

Specialisme(s)

Bloggen, contentmarketing & social media, Communicatieadvies, Content management & webredactie, Copywriting/short copy, Hoofd- en eindredactie, projectmanagement, Online copywriting & SEO, PR & (bedrijfs)journalistiek, Tekstcorrectie, tekstredactie & herschrijven

Pin It on Pinterest