Leonore Pulleman

contactinformatie

Naam

Leonore Pulleman

Bedrijf

Pulleman Tekst & Communicatie

Adres

Bontwerkerstraat 1

Postcode

4813 LM

Plaats

BREDA

Telefoon - primair

076-520 7167

Telefoon - secundair

06-4673 3589

E-mail

leonore@pullemancommunicatie.nl

Website

http://www.pullemancommunicatie.nl

profielinformatie

Pitch

Hoort uw doelgroep regelmatig van u? Graag luister ik naar uw verhaal en maak er een heldere tekst van. Met advies voor het beste medium en begeleiding tot het eindresultaat. Op papier of online. Of het nu gaat om het schrijven van teksten, het verzorgen van de eindredactie of het voeren van de hoofdredactie: bel of mail me.

De afgelopen tien jaar schreef en herschreef ik met veel plezier allerlei artikelen, webteksten, handboeken, lesmodules, folders, brochures, jubileumuitgaven, jaarverslagen, blogs, columns, persberichten, wetenschappelijke artikelen en andere teksten ‘op maat’. Voor diverse sectoren. Toegankelijk, laagdrempelig en doelgroepgericht.

Als schrijfcoach begeleid ik u om op een creatieve manier uw eigen teksten te verbeteren.

Regio

Breda e.o.

Product(en)

Handleidingen en documentatie, Rapporten en beleidsstukken, Vacatureteksten, Mailings/digitale nieuwsbrieven, Brieven en formulieren, Ebooks/whitepapers, Webteksten (toegankelijk en informatief)

Specialisme(s)

Bloggen, contentmarketing & social media, Ghostwriting/speechwriting, Hoofd- en eindredactie, projectmanagement, Tekstcorrectie, tekstredactie & herschrijven, Storytelling/(levens)verhalen optekenen, Schrijftraining & -coaching, Vervanging/interim

Pin It on Pinterest