Johan Koning

contactinformatie

Naam

Johan Koning

Bedrijf

LetterLuck | tekst voor u

Adres

Piet Muyselaarstraat 60

Postcode

7558 ZN

Plaats

HENGELO

Telefoon - primair

074-250 1471

Telefoon - secundair

06-5216 2960

E-mail

johan@letterluck.nl

Website

http://www.johankoning.nl

profielinformatie

Pitch

Net als veel ondernemers worstelt u waarschijnlijk ook met uw teksten. Anders was u immers niet op de site van Tekstnet op zoek gegaan naar een tekstschrijver.

Ik kan u helpen om die worstelwedstrijd te winnen. Niet omdat ik zo goed kan vechten (hoewel: ooit haalde ik mooi bijna de gele band met judo), maar wél omdat ik sterk ben in het vinden van de juiste woorden. En ik vind het nog leuk ook!

Ervaring genoeg
Niet voor niets is mijn credo: #tekstschrijverzijnisfijn. Dat doe ik namelijk al ruim 15 jaar als zelfstandige: schrijven en herschrijven voor ondernemers. Daarbij focus ik me vooral op klanten uit de wereld van zorg, bouw, logistiek en (maak)industrie. Maar mijn journalistieke oorsprong is vaak mijn voorsprong: ik ben zeker ook nieuwsgierig naar andere ‘werelden’.

#graaggeschreven

Johan Koning

 

Regio

Enschede e.o., Hengelo e.o.

Product(en)

Mailings/digitale nieuwsbrieven, Brieven en formulieren, Webteksten (toegankelijk en informatief), Webteksten (verleidelijk en vindbaar)

Specialisme(s)

Bloggen, contentmarketing & social media, Content management & webredactie, Copywriting/short copy, Ghostwriting/speechwriting, Hoofd- en eindredactie, projectmanagement, PR & (bedrijfs)journalistiek, Tekstcorrectie, tekstredactie & herschrijven, Storytelling/(levens)verhalen optekenen

Pin It on Pinterest