Ingrid Kooijman

contactinformatie

Naam

Ingrid Kooijman

Bedrijf

Ingrid Kooijman Tekst & Beeld

Adres

Burg. Nahuyssingel 4

Postcode

6981 AE

Plaats

DOESBURG

Telefoon - primair

06-16812427

E-mail

info@ingridkooijman.nl

Website

http://www.ingridkooijman.nl

profielinformatie

Pitch

Ik schrijf met liefde over arbeidsrecht, HRM, projectmanagement, koken en allergieën maar ik vind het ook prettig om me regelmatig vast te bijten in andere onderwerpen. Ik schrijf verschillende soorten teksten, onder andere juridische teksten, webteksten, (vak)tijdschriftartikelen, columns en blogs.

Ghostwriting

Als ghostwriter schrijf ik vakinhoudelijk blogs en columns voor diverse professionals.

Social media

Als social media redacteur zorg ik voor activiteit, samenhang en interactie op en tussen de website, Twitter-accounts, Facebook-pagina en LinkedIn-groepen van opdrachtgevers.

Conceptonwikkeling

Met mijn tijdschrift achtergrond bedenk ik graag nieuwe rubrieken voor nieuwbrieven, websites of Facebook-pagina’s.

Training en schrijfcoaching 

Graag help ik anderen bij hun schrijfproces, ik leer ze graag de handigheidjes en de fijne kneepjes van het schrijven. In een korte workshop, in een meerdaagse training op maat, of een-op-een in een schrijfcoaching-traject.

Regio

Apeldoorn e.o., Arnhem e.o., Ede e.o., Nijmegen e.o.

Product(en)

Handleidingen en documentatie, Rapporten en beleidsstukken, Vacatureteksten, Mailings/digitale nieuwsbrieven, Ebooks/whitepapers, Webteksten (toegankelijk en informatief), Webteksten (verleidelijk en vindbaar)

Specialisme(s)

Bloggen, contentmarketing & social media, Conceptontwikkeling, Content management & webredactie, Ghostwriting/speechwriting, Online copywriting & SEO, PR & (bedrijfs)journalistiek, Schrijftraining & -coaching

Pin It on Pinterest