Henk Bouwmeester

contactinformatie

Naam

Henk Bouwmeester

Bedrijf

Henk Bouwmeester tekstschrijver vof

Adres

Albert Cuijpstraat 41

Postcode

3817 RB

Plaats

AMERSFOORT

Telefoon - primair

033-465 3336

Telefoon - secundair

06-2508 1358

E-mail

henkbouwmeester@zonnet.nl

Website

http://www.henkbouwmeester.com

profielinformatie

Pitch

Ik ben zelfstandig tekstschrijver sinds 1990. Ik schrijf over bouw, ruimte, energie en milieu. Die onderwerpen grijpen als puzzelstukjes in elkaar. Welke gevolgen heeft duurzame energie op de inrichting van de fysieke leefomgeving? Hoe werken partijen in de bouw samen om innovaties te realiseren? Hoe kunnen we natuur, recreatie en waterbeheer combineren met de ontwikkeling van de stad? Welke partijen zijn daarvoor aan zet?

Over deze onderwerpen maak ik uiteenlopende publicaties, van websites tot boeken, van vakbladartikelen tot handleidingen. Opdrachtgevers zijn overheden (op alle niveaus), bedrijven, maatschappelijke organisaties en kennisinstellingen. Veel teksten komen tot stand in een politiek gevoelige omgeving.

Ik werk op basis van bureaustudie, interviews, kennissessies en projectbezoeken. Ik maak daarbij gebruik van een studie wiskunde en chemie en een studie Nederlandse taal en letterkunde.

Regio

Selecteer een regio

Product(en)

Handleidingen en documentatie, Rapporten en beleidsstukken, Ebooks/whitepapers, Webteksten (toegankelijk en informatief)

Specialisme(s)

Conceptontwikkeling, Content management & webredactie, Hoofd- en eindredactie, projectmanagement, Tekstcorrectie, tekstredactie & herschrijven

Pin It on Pinterest