Gerti Vos

contactinformatie

Naam

Gerti Vos

Bedrijf

Vos|seo tekst & web

Adres

Carolina MacGillavrylaan 12

Postcode

1098XA

Plaats

AMSTERDAM

E-mail

gerti@vosseo.nl

Website

http://www.vosseo.nl

profielinformatie

Pitch

Het is voor mij iedere keer weer een uitdaging om een boodschap, hoe complex ook, te verwoorden in een begrijpelijke en prettig leesbare tekst. Ik schrijf veel voor internet, maar ook je nieuwsbrief of brochure is bij mij in goede handen. Afhankelijk van de vraag lever ik complete teksten aan of redigeer ik reeds bestaande teksten.

Online copywriting
Ik heb jarenlange ervaring als webredacteur en online tekstschrijver voor verschillende websites. Ik help je bij het hele proces, van het opzetten van de navigatie en het interaction design tot aan de formulieren toe. Uiteraard zijn mijn teksten SEO-geschikt.Heb je al een website? Dan ben ik je graag van dienst bij het beoordelen en herschrijven van de huidige tekst. Ook adviseer ik je hoe je je website beter kunt later converteren.

Nieuwsbrieven en brochures
Naast websites schrijf ik ook regelmatig nieuwsbrieven, brochures en andere teksten voor zowel interne als externe communicatie.Mijn klanten zijn onder andere Eneco, de Anne Frank Stichting, TopTaal, Citroen Nederland, TopGear Magazine, Stichting Achterland, Dura Vermeer, Projectbureau Noord/Zuidlijn en de Academie van de Politie Amsterdam-Amstelland. Daarnaast werk ik ook voor MKB’ers en ZZP’ers.

Regio

Amsterdam e.o.

Product(en)

Mailings/digitale nieuwsbrieven, Webteksten (toegankelijk en informatief), Webteksten (verleidelijk en vindbaar)

Specialisme(s)

Bloggen, contentmarketing & social media, Content management & webredactie, Copywriting/short copy, Hoofd- en eindredactie, projectmanagement, Online copywriting & SEO, Tekstcorrectie, tekstredactie & herschrijven

Pin It on Pinterest