Els Jelierse

contactinformatie

Naam

Els Jelierse

Bedrijf

JT&C (Jelierse Tekst & Communicatie) en ComBouwTech

Adres

Leyweg 809X

Postcode

2545 HA

Plaats

DEN HAAG

Telefoon - primair

085-0653001

Telefoon - secundair

06-53849004

E-mail

info@jelierse.nl

Website

http://www.jelierse.nl en http://www.combouwtech.nl

profielinformatie

Pitch

Ik werk sinds 1997 als freelance tekstschrijver, journalist, (eind)redacteur en communicatieadviseur. Daarnaast verzorg ik coaching en trainingen in verschillende vormen van schriftelijke communicatie.

Kenmerkend is mijn resultaat- en klantgerichte aanpak en dat ik zowel op strategisch niveau als hands-on inzetbaar ben. Ook ben ik een goede organisator met helicopterview.

Ik werk zowel op freelance-, detacherings- als op interimbasis en sta ook open voor een parttimefunctie.

Vanwege mijn ruime ervaring in de bouw- en technieksector heb ik een voorkeur voor het werken voor deze sector, maar ik ben ook goed thuis in de zorg-, welzijns- en onderwijssector en (semi-)overheid.

Algemene informatie over mijzelf, werkzaamheden, voorbeelden van tekstwerk en referenties staat op http://www.jelierse.nl. Meer specifieke informatie over tekst- en communicatiewerkzaamheden voor de bouw- en technieksector is te vinden op http://www.combouwtech.nl.

Regio

Den Haag e.o.

Product(en)

Rapporten en beleidsstukken, Webteksten (toegankelijk en informatief), Webteksten (verleidelijk en vindbaar)

Specialisme(s)

Communicatieadvies, Content management & webredactie, Hoofd- en eindredactie, projectmanagement, Online copywriting & SEO, PR & (bedrijfs)journalistiek, Tekstcorrectie, tekstredactie & herschrijven, Schrijftraining & -coaching

Pin It on Pinterest