Ellen Segeren

contactinformatie

Naam

Ellen Segeren

Bedrijf

Segeren Tekst

Adres

Trompstraat 262

Postcode

2518 BR

Plaats

DEN HAAG

Telefoon - primair

070 – 36 31 322

Telefoon - secundair

06 – 19 460 462

E-mail

ellen@segerentekst.nl

Website

http://www.segerentekst.nl

profielinformatie

Pitch

U wilt mensen informeren. Of tot actie aanzetten. Of u wilt een product of dienst verkopen. Hoe doet u dat? Met een effectieve tekst. Ik schrijf teksten waarmee u uw lezers beweegt, teksten die het dóén. Zo bereikt u uw doel en help ik uw organisatie of bedrijf succesvol te zijn.

Ik schrijf met hart en ziel. Dat gaat echt goed als ik me kan verbinden aan de doelstelling van een organisatie of bedrijf. Daarom werk ik het liefst voor opdrachtgevers met maatschappelijke of duurzame doelen. Daarvoor maak ik met liefde nieuwsbrieven, interviews, artikelen, informatieve teksten, (geïntegreerde) jaarverslagen, duurzaamheidsverslagen, MVO-verslagen, etc. En ik redigeer onderzoeksrapporten, beleidsnota’s, scripties en webteksten. Ik geef teksten effect.

Tot ik in 2001 tekstschrijver werd, was ik vertaler Engels-Nederlands. Soms vertaal ik nog wel. En interviewen in het Engels doe ik net zo vlot als in het Nederlands.

Product(en)

Rapporten en beleidsstukken, Vacatureteksten, Mailings/digitale nieuwsbrieven, Brieven en formulieren, Webteksten (toegankelijk en informatief)

Specialisme(s)

Content management & webredactie, Hoofd- en eindredactie, projectmanagement, PR & (bedrijfs)journalistiek, Tekstcorrectie, tekstredactie & herschrijven, Vertalen/Schrijven in andere talen

Pin It on Pinterest