André Driessen

contactinformatie

Naam

André Driessen

Bedrijf

AnDries tekst, training & advies

Adres

Bergerhei 2

Postcode

5508 VD

Plaats

VELDHOVEN

Telefoon - primair

06-53226082

Telefoon - secundair

040-2458882

E-mail

andre@andries-advies.nl

Website

http://www.andries-advies.nl

profielinformatie

Pitch

Schrijven om te beklijven

Bruis je als ondernemer van de goede ideeën? Maar heb je moeite om die goed op papier of het beeldscherm te krijgen? Andries | tekst, training & advies klimt graag voor je in de pen. Mijn motto daarbij luidt: ‘Schrijven om te beklijven’. Jouw boodschap moet immers wel blijven hangen. Op papier, het beeldscherm en voor het voetlicht bij bedrijfspresentaties, Elevator Pitches en Pecha Kucha’s.

Tekstschrijver en presentatiecoach

20 jaar ervaring staan garant voor een scherpe pen, creatieve ideeën/adviezen en interactieve presentatie- en schrijftrainingen (maximaal. 8 deelnemers). Met andere woorden: je kunt me inschakelen als:

• tekstschrijver (van advertentie tot jaarverslag en van folder tot verkoopbrief)
• webschrijver (voor SEO-vriendelijke webteksten)
• blogger of ghostblogger
• storyteller (voor persoonlijke verhalen en bedrijfsverhalen)
• presentatiecoach (voor een verhalende Elevator Pitch met Plakkracht)
• schrijftrainer (voor blogs die gelezen en gedeeld worden)

Kwaaijongens 

Wil je je als ambitieuze ondernemer profileren op het internet? Kwaaijongens bundelen hun krachten om jouw bedrijf op te laten vallen, vindbaar te maken en te laten groeien. Het team bestaat uit strategen, ontwerpers, websitebouwers, programmeurs, SEO-specialisten, fotografen, internetmarketeers, social media-experts en tekstschrijvers zoals Andries | tekst, training & advies. Samenwerken met Kwaaijongens betekent: kiezen voor praktische oplossingen, sparren met specialisten, websites in Joomla of WordPress, webshops in Magento en maatwerk in webbased software en applicaties.

Bekijk voorbeelden

Van elke interessante opdracht gaat de inkt in mijn vulpen sneller stromen. Interesse of nieuwsgierig naar mijn visie op het vak? Neem eens een kijkje bij de rubriek ‘Voorbeeldteksten’ op mijn website. Daar tref je een bloemlezing aan van teksten die ik de afgelopen jaren geschreven heb.

Regio

Eindhoven e.o.

Product(en)

Mailings/digitale nieuwsbrieven, Brieven en formulieren, Presentaties/infographics, Webteksten (toegankelijk en informatief), Webteksten (verleidelijk en vindbaar)

Specialisme(s)

Bloggen, contentmarketing & social media, Conceptontwikkeling, Copywriting/short copy, Ghostwriting/speechwriting, Online copywriting & SEO, Storytelling/(levens)verhalen optekenen

Pin It on Pinterest