Zet jezelf (beter) op de kaart

Geschreven in door Pieter Teekens0 reacties

Georganiseerd door: Tekstnet

Datum en tijd
19 maart 2019
10:00 - 16:00 uur

Locatie
De Bibliotheek Zuid-Kennemerland (Gele Kamer)
Gasthuisstraat 32
2011 XP Haarlem
Noord-Holland


Zet jezelf (beter) op de kaart: een praktische dag vol gespreks- en overtuigingstechniek, psychologie, tips en feedback met Constant Lamp.

Zorg dat ze juist jou willen hebben!

Inhoudelijk klopt het allemaal; de kunst van het schrijven ben je wel machtig. Maar klanten komen niet vanzelf en je zou er nog wel een paar bij willen hebben. Je vraagt je af wat je kunt doen om dat proces te verbeteren. Hoe overtuig je je toekomstige opdrachtgever ervan dat ze jou moeten hebben? Dat heeft veel, zo niet alles, te maken met ‘hoe zet ik mijzelf op de kaart’. Hoe is het mogelijk dat de één dat met twee vingers in de neus doet en de ander daar aanmerkelijk meer moeite mee heeft?

In de workshop ‘Zet jezelf (beter) op de kaart’ leer je jezelf en je (beoogde) klanten ervan te overtuigen dat ze jou moeten hebben voor de opdracht. Het is een dag met voorbeelden uit de praktijk, gecombineerd met net zo veel theorie als in de praktijk nodig is. Met voor iedereen (gegarandeerd) tips en tricks die de kansen op opdrachten substantieel vergroten.

Onderdelen van de workshop zijn:

  • Hoe verklaar je het gedrag van anderen en wat kun je daar mee?
  • Wat gebeurt er in een gesprek en hoe kun je dat (positief) beïnvloeden?
  • Hoe kun je consensus creëeren tussen verwachting en uitvoering?
  • Wat is de invloed van ‘verbaalpatronen’ en welke verander- /verbetertips haal je daaruit?
  • Welke winst haal je uit feedback geven en krijgen?

Wat leer je?

  • Je krijgt ‘tips en handigheidjes’ in gesprek- en luistertechnieken die je helpen in klantgesprekken.
  • Je ontdekt je eigen valkuilen en leert ze te omzeilen.
  • Je leert jezelf duidelijker en zekerder te presenteren.

Over Constant Lamp

Constant Lamp haalt als zelf­standig communicatie­coach en -trainer al achttien jaar het beste uit organisaties. Zijn trainingen kenmerken zich door een hoge informatiedichtheid, veel humor en gepast cynisme. Doel is altijd dat je inzicht krijgt in processen, praktische vaardigheden leert en direct toepasbare kennis meekrijgt.

Voor wie

De workshop is bedoeld voor leden van Tekstnet en Logeion die zichzelf bij opdrachtgevers beter op de kaart willen zetten. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Het minimale aantal deelnemers is 15.

Punten voor Pluslidmaatschap

Deelname aan deze workshop levert je 1 punt op voor het Pluslidmaatschap. Bewaar het certificaat dat je krijgt of – als geen certificaat verstrekt wordt – een ander bewijs van jouw deelname: daarmee toon je aan dat je 5 punten in 2 jaar hebt gehaald en word je Pluslid.

Kosten

€ 120 (inclusief koffie/thee en lunch; btw niet van toepassing)

Aanmelding en betaling

Meld je uiterlijk 12 maart 2019 aan via het Tekstnet-aanmeldformulier onderaan deze pagina (eerst inloggen). Wacht op de bevestiging en maak dan € 120 over op rekening NL10INGB0006172435 t.n.v. Vereniging Tekstnet. Na betaling ontvang je van het secretariaat van Tekstnet een factuur met daarop de vermelding ‘betaald’. Je aanmelding is definitief als je betaling binnen is.

Heb je één week na je aanmelding nog geen bevestiging ontvangen, stuur dan een berichtje naar secretariaat@tekstnet.nl.

Verhinderd?

Ben je toch verhinderd? Je kunt annuleren tot uiterlijk 12 maart 2019. Stuur hiervoor een mail naar secretariaat@tekstnet.nl. Je betaalt dan alleen € 15 administratiekosten. Als je na 12 maart annuleert, betaal je het volledige bedrag van € 120.

Meer weten

Met inhoudelijke vragen kun je terecht bij Arthur Snaauw.

Meld je aan


Foto door Rupert Britton, gevonden op Unsplash


 

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.