SEO voor gevorderden

Geschreven in door Gerti Vos0 reacties

Georganiseerd door: Tekstnet

Datum en tijd
7 juni 2019
10:00 - 16:30 uur

Locatie
Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK)
Domplein 4
Utrecht


Deze workshop zit vol. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst. De workshop wordt in oktober herhaald.

Op veler verzoek biedt Tekstnet op vrijdag 7 juni de workshop SEO-copywriting voor gevorderden aan. Copywriter en SEO-specialist Roy Ishak praat ons een dag lang bij over SEO-trends, zoekwoordanalyses, argumentatie en het klantproces. De workshop is vooral geschikt voor Tekstnetters die verdieping zoeken na deelname aan de eerdere SEO-workshops. Heb je de workshops van Roy niet gevolgd, maar wel voldoende basiskennis, dan ben je ook van harte welkom.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • SEO-trends 2019: Je wordt bijgepraat over structured data, Google updates , voice search, direct answer box, gebruikerssignalen en meer.
  • Zoekwoordenanalyse: Tijdens de eerste workshop leerde je hoe je zoekwoorden verwerkt in SEO-teksten. Tijdens deze workshop ontdek je hoe je de ideale proposities, verdienmodellen, sitestructuur, website en paginasoorten bepaalt.
  • Argumentatie: Zoekwoorden onthullen de échte customer journey van je doelgroep. Hoe stem je je argumentatie af op de juiste fase in het koopproces, zodat je nóg meer conversies genereert?
  • Klantproces: Hoe werk je effectief samen met je klant? En hoe bewijs je jouw toegevoegde waarde? Wij kijken hierbij naar de briefing, 0-meting, conceptversie, correctieronde en rapportage.

Input van deelnemers

Heb je eigen leerdoelen of wil je feedback op een website of SEO-tekst? Stuur Roy vooraf je input toe en hij behandelt tijdens de workshop je werk en vragen. Zo sluit de inhoud nog beter aan bij jouw dagelijkse praktijk.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor leden van Tekstnet en van Logeion die basiskennis van SEO hebben. Je bent op zoek naar praktische handvatten voor verdieping. De workshop richt zich op SEO-copywriting. Techniek en linkbuilding komen niet aan bod. Er is plaats voor maximaal 17 deelnemers.

Over de workshopleider

Roy Ishak is “8-figure” copywriter, content marketeer en SEO-specialist. Dankzij zijn teksten en succesvolle contentstrategieën schreef hij miljoenen bij elkaar voor zijn opdrachtgevers. Als trainer verdiende hij in 2014, 2015, 2016 en 2017 de titel ‘Beste Opleider van Nederland’.

Waar en wanneer?

De workshop wordt gegeven bij het UCK, Domplein 4 in Utrecht, centraal gelegen naast de Domkerk. We ontvangen je vanaf 9.30 uur met koffie en thee. De workshop start om 10.00 uur. Rond 16.00 – 16.30 kunnen de laptops dicht. Tussendoor wordt een heerlijke lunch geserveerd.

Punten voor Pluslidmaatschap

Deelname aan deze workshop levert je 1 punt op voor het Pluslidmaatschap. Na afloop krijg je een digitaal certificaat als bewijs van deelname. Bewaar je certificaten: daarmee toon je aan dat je 5 punten in 2 jaar hebt gehaald en word je Pluslid.

Kosten

€ 130 (inclusief koffie/thee en lunch; btw niet van toepassing)

Aanmelding

Meld je uiterlijk 1 juni 2019 aan via het Tekstnet-aanmeldformulier. Wacht op de bevestiging en maak dan € 130 over op rekening NL10INGB0006172435 t.n.v. Vereniging Tekstnet. Na betaling ontvang je van het secretariaat van Tekstnet een factuur met daarop de vermelding ‘betaald’. Je aanmelding is definitief als je betaling binnen is.

Heb je één week na je aanmelding nog geen bevestiging ontvangen, stuur dan een berichtje naar secretariaat@tekstnet.nl.

Verhinderd?

Ben je toch verhinderd? Je kunt annuleren tot uiterlijk 31 mei 2019. Stuur hiervoor een mail naar secretariaat@tekstnet.nl. Je betaalt dan alleen € 15 administratiekosten. Als je na 31 mei annuleert, betaal je het volledige bedrag van € 130.

Meer weten?

Met vragen over deze workshop kun je terecht bij Arthur Snaauw.

 

Photo by Anthony Martino on Unsplash

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.