Onderhandelen doe je zo!

Geschreven in door Gerti Vos0 reacties

Georganiseerd door:

Datum en tijd
30 maart 2017
13:30 - 17:00 uur

Locatie
LKCA
Kromme Nieuwegracht 66
Utrecht
Let op: ingang aan de Jeruzalemstraat


Update: de workshop zit vol. Je kunt je wel nog inschrijven voor de wachtlijst. Stuur hiervoor een mail naar bijeenkomsten@tekstnet.nl

Ben je huiverig voor onderhandelingen? Ga je gesprekken over je tarief liever uit de weg? Dan is deze workshop geknipt voor jou. In korte tijd leer je hoe je op een effectieve manier meer uit gesprekken met je opdrachtgevers kunt halen.

In deze workshop leer je van Peter Schneider hoe je moet dealen met stevige gesprekspartners. Je krijgt in deze workshop praktische tips om vast te houden aan de prijs die jij realistisch vindt of om gunstige afspraken te maken over bijvoorbeeld copyrightkwesties en andere leveringsvoorwaarden. Je leert hoe je je eigen belangen overtuigend neerzet en die van de ander ontdekt, waardoor je een beter resultaat bereikt. Ook leer je onderhandelingstrucs te herkennen en doeltreffend te neutraliseren. Er is in deze workshop veel gelegenheid om zelf te oefenen in rollenspelen.

Na afloop weet je hoe je succesvol kunt omgaan met de spanning van een onderhandeling. Je vindt het misschien zelfs leuk om bij een volgende gelegenheid de handschoen wél op te pakken.

Eigen ervaringen
De workshop ‘Onderhandelen doe je zo!’ is sterk gericht op je eigen praktijk. Ter voorbereiding beschrijf je kort een van je eigen ervaringen met onderhandelen. Je krijgt daarover ongeveer een week van tevoren een mailtje. In de workshop komen jullie ervaringen aan bod in cases die je leren om een krachtige onderhandelaar te worden en om tegelijk de relatie met je opdrachtgever goed te houden.

Op Tekstnetwerken 2016 was ‘Onderhandelen doe je zo’ een van de workshops van anderhalf uur. Er waren enthousiaste reacties op deze workshop. Daarom nu een nieuwe kans om te leren onderhandelen. Deze keer in uitgebreidere vorm, dus met meer mogelijkheden om zelf te oefenen.

Over de workshopleider
Peter Schneider geeft trainingen Onderhandelen, onder meer voor de NVJ. Hij is meer dan 20 jaar zelfstandig trainer en coach binnen WEB-organisatieontwikkeling. Hij coacht individuen en delegaties tijdens kleine en grote onderhandelingen.

Wanneer en waar
donderdag 30 maart 2017, 13.30 – 17.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur)
LKCA, Kromme Nieuwegracht 66 (ingang Jeruzalemstraat), Utrecht

Voor wie
Ben je (aspirant-)lid of buitenlid van Tekstnet of lid van Logeion en heb je het gevoel dat je meer zou kunnen halen uit onderhandelingsgesprekken, dan ben je van harte uitgenodigd om mee te doen.
Er is plaats voor 12 deelnemers.

Kosten
€ 50 (inclusief koffie/thee; btw niet van toepassing)

Aanmelden
Meld je uiterlijk 22 maart 2017 aan via onderstaand aanmeldformulier. Als je Logeionlid bent, wil je dan je lidnummer vermelden op het formulier bij ‘opmerkingen’?
Wacht op de bevestiging dat er plaats is en maak dan € 50 over op rekening NL10INGB0006172435 t.n.v. Vereniging Tekstnet. Na betaling ontvang je van het secretariaat van Tekstnet een factuur met daarop de vermelding ‘betaald’. Je aanmelding is pas definitief als je betaling binnen is.

Voorbereiding
Na aanmelding en betaling krijg je een mail met de vraag om een onderhandelingssituatie van jezelf te beschrijven.

Verhinderd?
Ben je toch verhinderd? Je kunt annuleren tot uiterlijk 23 maart. Stuur hiervoor een mail naar bijeenkomsten@tekstnet.nl.  Je betaalt dan alleen € 15 administratiekosten. Als je na 23 maart annuleert, betaal je het volledige bedrag van € 50.

Meer weten
Met inhoudelijke vragen kun je terecht bij Mieke van Meer of Marjolein Zinkstok.

De workshop zit vol. Wil je je inschrijven voor de wachtlijst? Stuur dan een mail naar bijeenkomsten@tekstnet.nl.

Direct reserveren

Er zijn nog 0 plaats(en) beschikbaar.

Dit evenement is volgeboekt. Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een e-mail naar bijeenkomsten@tekstnet.nl.

Plaats een reactie