Nieuwjaarsbijeenkomst 2019 – Uitdagen, ontdekken, borrelen en stamppot eten

Geschreven in door Gerti Vos0 reacties

Georganiseerd door: Tekstnet

Datum en tijd
18 januari 2019
14:00 - 17:30 uur

Locatie
Zandfoort aan de Eem
Eemlaan 100
3812 ED Amersfoort


Een workshop provocatief coachen, een stadswandeling door Amersfoort, drankjes, hapjes en collega’s ontmoeten. Tekstnet nodigt jullie van harte uit voor de Nieuwjaarsbijeenkomst op vrijdag 18 januari 2019 in Amersfoort.  


We treffen elkaar bij Zandfoort aan de Eem. Deze kleurrijke locatie in Amersfoort geeft je zelfs in de winter een heerlijk relaxed strandgevoel. In de (verwarmde) zaal Bloemendaal staan koffie, thee en lekkers voor je klaar. Vervolgens kun je kiezen uit twee activiteiten: de workshop of de wandeling.

Workshop Provocatief coachen

Provocatief betekent actief reacties uitlokken. We denken al snel dat we dit niet kunnen maken, omdat we anderen zouden kwetsen. ‘Stort hij niet in als ik van alles ga uitlokken?’ Integendeel, mensen hebben meer daadkracht, uithoudingsvermogen en gevoel voor humor dan we denken. Dat demonstreert Adélka Vendl, ervaren trainer/ondernemer, aan de hand van onze goede voornemens voor het nieuwe jaar. We spelen met zijn allen een uurtje ‘advocaat van de duivel’.

Wandel mee door Amersfoort

Historicus Bram Schuilenga en zijn collega-gids van Karakter Stadswandelingen nemen ons mee op een tocht door Amersfoort. Ze vertellen wonderlijke verhalen over deze stad met meer dan 700 rijks- en gemeentelijke monumenten. Bram noemt Amersfoort de ideale stad voor een historische wandeling. De wandeling gaat altijd door. ‘En wat nou als het sneeuwt of regent? Nou, een paraplu en dikke jas meenemen’, zegt hij.

Toosten op het nieuwe jaar

Vervolgens is de Nieuwjaarsborrel. Wie zin heeft, kan daarna lekker blijven eten (voor eigen rekening). Er staat een stamppottenbuffet voor ons klaar, geschikt voor vleeseters én vegetariërs.

Programma

14.00 uur:  Inloop Zandfoort aan de Eem
14.30-15.30 uur: Workshop of stadswandeling
15.30-17.30 uur:  Nieuwjaarsborrel

Aansluitend is er de mogelijkheid om te blijven eten.

Details

Datum: Vrijdag 18 januari 2019.
Locatie: Zandfoort aan de Eem (12 minuten lopen van station Amersfoort, parkeren kan bijvoorbeeld in parkeergarage Eemplein) 
Eemlaan 100
 3812 ED Amersfoort
Investering: De toegang is gratis.


Eten

Blijf je mee-eten, dan betaal je € 17,50 voor het stamppottenbuffet. Hiervoor moet je je opgeven en daarbij ga je een betaalverplichting aan. Afrekenen doe je zelf bij Zandfoort aan de Eem.

Aanmelden

Meld je uiterlijk 11 januari 2018 aan via het aanmeldformulier. Je krijgt een bevestigingsmail. Wil je op het aanmeldformulier aangeven welke programmaonderdelen je wilt bijwonen en of je wilt mee-eten? Bij de workshop en wandeling geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Annuleren

Als je je hebt aangemeld, rekenen we op je komst. Ben je toch verhinderd, meld je dan uiterlijk 14 januari af bij het secretariaat. Meld je je pas na 14 januari af voor het stampottenbuffet? Dan blijft je betaalverplichting daarvoor van kracht.

Meer weten?

Heb je vragen over deze bijeenkomst, mail dan naar Lucy Holl of Karin Michielsen.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.