Het Taalcongres van [De Redactie] – met Tekstnetkorting

Geschreven in door Gerti Vos0 reacties

Georganiseerd door: [De Redactie]

Datum en tijd
14 maart 2019
Hele dag uur

Locatie
De Meervaart
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam


Het Taalcongres van [De Redactie] is het meest complete evenement voor journalisten, redacteuren en communicatieprofessionals die in één dag meer willen leren over verschillende onderdelen van hun werk. Op donderdag 14 maart 2019 wordt deze bijzonder inspirerende dag voor de 8e keer georganiseerd in De Meervaart in Amsterdam. Met workshops over old school én nieuwe schrijftechnieken, zoals UX design, geweldloze communicatie, framing en hoe je een onweerstaanbare offerte schrijft. Je leert nieuwe dingen en geniet ook van een lekkere lunch en een gezellige borrel die je de gelegenheid bieden om te netwerken met vakgenoten.

Tekstnetleden betalen 340 euro in plaats van 395 euro (prijzen ex 21% btw). Het programma en alle praktische informatie vind je op de website van [De Redactie].

Punten voor Pluslidmaatschap

Deelname aan Het Taalcongres levert je 1 punt op voor het Pluslidmaatschap. Bewaar het certificaat dat je krijgt of – als geen certificaat verstrekt wordt – een ander bewijs van jouw deelname: daarmee toon je aan dat je 5 punten in 2 jaar hebt gehaald en word je Pluslid.

 

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.