Haags tekstschrijversbakkie

Geschreven in door Anneke Nunn0 reacties

Georganiseerd door: Haagse Tekstnetleden

Datum en tijd
17 mei 2017
10:00 - 12:00 uur

Locatie
Bagels & Beans
Piet Heinplein 3
2518 CA Den Haag


Werk je als tekstschrijver in Den Haag? En lijkt het je leuk om (nieuwe) collega’s te ontmoeten en samen te bomen over het vak? Kom dan op 17 mei naar Bagels & Beans. Vanaf 10 uur staat de koffie klaar voor alle tekstschrijvers in Den Haag en omgeving. Of je nou zzp’er bent of werknemer, of je lid bent van Tekstnet of niet: iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Netwerken en inspiratie opdoen
Het belangrijkste doel van deze bijeenkomst is om elkaar en elkaars werk te leren kennen. Dat doen we aan de hand van het thema energie. Wat geeft je de meeste energie in je werk? Van welk project gaat je hart sneller kloppen? En welke opdrachten halen het beste in je naar boven?

Dat levert ongetwijfeld mooie gesprekken op. Waardoor je geïnspireerd weer aan het werk kunt gaan. En waardoor je meteen je lokale netwerk uitbreidt. Zodat je weet wie je kunt bellen als je met iemand wilt overleggen of samenwerken.

Lijkt dat je wat?
Meld je dan aan door een mail te sturen naar Jeanine Mies. Ook met vragen en ideeën kun je bij haar terecht.

Zegt het voort!
Ken je meer Haagse tekstschrijvers voor wie dit interessant zou kunnen zijn? Nodig ze dan ook uit en stuur ze een link naar deze webpagina.

Alvast virtueel kennismaken? Word dan lid van de LinkedIn-groep Haagse tekstschrijvers en/of de Facebookgroep Haagse Tekstschrijvers. En nodig ook daarvoor je collega’s uit.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Haagse Tekstnetleden Jeanine Mies, Christine Terwiel, Marieke Bos, Carolien Nout, Thessa Lageman, Ellen Segeren en Marlies Wopereis.

Plaats een reactie