Effectief schrijven voor social media

Geschreven in door Gerti Vos0 reacties

Georganiseerd door:

Datum en tijd
3 november 2017
13:30 - 17:00 uur

Locatie
CineCitta
Willem II-straat 29
5028 BA Tilburg


Je bent al geruime tijd actief op social media: voor jezelf én voor je klanten. Een beginner ben je dus niet. Wel wil je graag méér weten over wat anno 2017 werkt en niet werkt. Social media expert Elja Daae gaat een middag lang uitgebreid in op de vraag hoe je nóg effectievere social media-updates maakt. Daarbij staan Facebook, Twitter en Linkedin centraal.Bij de workshop krijg je antwoord op vragen als:

  • Wat is cruciaal voor je updates op Facebook, Twitter en LinkedIn?Hoe zit het met je doelgroep(en)? Voor wie doe je het? Waar zit hun ‘haakje’, hoe kun je ze raken?
  • Wat scoort wel of juist niet (en wat is ‘scoren’ eigenlijk in dit geval)? Hoe genereer je meer verkeer?Hoe gebruik je de ‘nieuwe taal’ van emoticons?
  • Hoe zorg je voor een aantrekkelijke combinatie van tekst en beeld? Wat werkt wel en wat niet? Hoe kom je op makkelijke manier aan beeld en hoe pas je je tekst aan op het beeld?

In de workshop Effectief schrijven voor social media komt het allemaal aan bod. Aan het eind van de middag weet je nog beter waar je online het beste je vaardigheden, tijd en energie in kunt steken.

Vorm

Het wordt een interactieve lezing. Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden kijken we wat het beste werkt op social media. Van tevoren krijg je een kleine huiswerkopdracht die we in de groep bespreken.

Voor wie?

Voor leden, aspirant-leden en buitenleden van Tekstnet en leden van Logeion. Je bent vertrouwd met social media en gebruikt al regelmatig media als Twitter, Facebook en LinkedIn. De workshop is niet bedoeld voor absolute beginners.

Over de workshopleider

Elja Daae is social media spreker, trainer, adviseur en auteur. Ze is gespecialiseerd in online business development en social media marketing. Ze schreef onder meer de boeken ‘Bloggen als een Pro’ en ‘Zet je zaak op de kaart in 60 minuten’. Elja is oprichter van Frankwatching Webinars.

Wanneer?
Vrijdag 3 november 2017 van 13.30 tot ca. 17.00 uur. De ontvangst met koffie, thee en carrot cake en thee is vanaf 13.00 uur. Je laptop kan mee, maar dat hoeft niet.

Waar?

CineCitta (Balkonkamer)
Willem II-straat 29
5028 BA Tilburg

CineCitta is 5 minuten lopen vanaf het centraal station van Tilburg. Er is een parkeergarage aan het Pieter Vreedeplein, ingang Magazijnstraat. Fietsen kunnen gratis worden gestald in de fietsenkelder aan het Pieter Vreedeplein, ingang IJzerstraat.

Tip: vooraf lunchen? Dat kan prima in de Ristobar van CineCitta.

Kosten
€55 (geen btw van toepassing).

Aanmelding

Meld je uiterlijk 23 oktober aan via onderstaand aanmeldformulier. Leden van Logeion moeten hun lidnummer vermelden onder ‘Opmerkingen’.  Wacht op de bevestiging en maak dan €55 over op rekening NL10 INGB 0006172435 t.n.v. Tekstnet. Na betaling ontvang je van het secretariaat een factuur met daarop de vermelding ‘betaald’. Je aanmelding is definitief als je betaling binnen is.

Annuleren

Annuleren kan tot uiterlijk 27 oktober. Stuur hiervoor een mail naar bijeenkomsten@tekstnet.nl. We brengen dan wel €15 administratiekosten in rekening. Na 27 oktober is je aanmelding definitief en moet je het volledige bedrag van € 55 betalen.

Meer weten?
Met vragen over deze workshop kun je terecht bij Karin Lassche (karin@klassetekst.nl, 06 18 52 76 27) of Lucy Holl (lucy.holl@gmail.com, 06 28 58 65 61).

Direct reserveren

Er zijn nog 11 plaats(en) beschikbaar.

€ 55,00


Plaats een reactie