C-day19 (met korting voor Tekstnetleden)

Geschreven in door Gerti Vos0 reacties

Georganiseerd door: Logeion

Datum en tijd
20 juni 2019
09:00 - 17:30 uur

Locatie
NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein


Op 20 juni organiseert Logeion C-day, het grootste event voor communicatieprofessionals. C-day19 bereidt jou als professional voor op de dag van morgen. Het geeft je nieuwe inzichten, inspiratie en daagt je uit om samen met andere vakgenoten jezelf te blijven ontwikkelen en de uitvoering van het communicatievak (nog) sterker te maken.

Ben jij future proof? Welke technologische ontwikkelingen gaan ons vak beïnvloeden? Welke dilemma’s komen wij tegen in ons dagelijks werk? En hoe zorg jij dat je als communicatieadviseur relevant blijft? Ontdek het tijdens C-day19, waar meer dan 800 professionals samenkomen, nationale en internationale topsprekers het podium betreden en waar jij inspiratie opdoet waar je de rest van het jaar de vruchten van plukt. Ontdek, leer en ervaar van en met elkaar! Samen met de leden én partners van Logeion bereiden we je voor op wat er komen gaat. Van het vak, voor het vak. Mis het niet! Meer informatie op www.cday.nl.

Als lid van Tekstnet kun je  dit event extra voordelig bijwonen. Je krijgt namelijk € 100 korting op de toegangsprijs en betaalt nu € 209. Kijk voor het programma op www.cday.nl. Wil je gaan? Meld je dan aan via deze speciale link.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.