Algemene ledenvergadering in het Kinderboekenmuseum

Geschreven in door Gerti Vos

Georganiseerd door: Tekstnet

Datum en tijd
29 maart 2019
13:00 - 18:00 uur

Locatie
Kinderboekenmuseum
Prins Willem-Alexanderhof 5
2595 BE Den Haag


Kom op vrijdag 29 maart naar het Kinderboekenmuseum in Den Haag voor de jaarlijkse ledenvergadering van Tekstnet!

Kinderboekenmuseum

In het Kinderboekenmuseum ontdek je hoe veelzijdig onze jeugdliteratuur is en hoe inspirerend verhalen zijn – als tekstschrijvers weten wij daar natuurlijk het nodige van. Op dit moment is er een prachtige tentoonstelling over het werk van kinderboekenillustrator Philip Hopman. Echt de moeite waard! Je hebt een uur de tijd om het museum op eigen gelegenheid te verkennen voordat we met de ALV beginnen.

Algemene Ledenvergadering

Tekstnet is van jou! Als lid bepaal jij wat er met je contributie gebeurt en wat voor soort activiteiten we organiseren. Op onze jaarlijkse ledenvergadering kun je je stem laten horen. Dit jaar hebben we het onder meer over collectieve belangenbehartiging: vinden we het belangrijk om als zzp’ers een politieke lobby te hebben? Daarnaast stellen we het jaarverslag en het financieel verslag over 2018 vast en presenteren we de begroting voor 2019.

Blijven we bij PZO of niet? Laat je stem horen!

Via Tekstnet ben je collectief lid van zzp-belangenorganisatie PZO. Van jouw Tekstnet-contributie van € 200 gaat € 35 rechtstreeks naar PZO. Al een aantal jaar krijgen we vragen uit de vereniging over het nut van het PZO-lidmaatschap. Wegen de voordelen van het PZO-lidmaatschap op tegen de relatief hoge kosten? Op de ALV gaan we daarover een besluit nemen. Kom dus naar Den Haag en laat je stem horen!

Programma

  • 13.00 uur         inloop
  • 13.30 uur         kort welkom, museum bekijken (op eigen gelegenheid)
  • 14.30 uur         koffie- en theepauze
  • 14.45 uur         Algemene Ledenvergadering (download hier de vergaderstukken)
  • 16.30 uur         borrel
  • 18.00 uur         einde

Eten na afloop

Bij het Kinderboekenmuseum kunnen we niet eten. Wel zijn er op loopafstand genoeg restaurants om op eigen gelegenheid te eten, bijvoorbeeld in de levendige Theresiastraat.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle leden van Tekstnet. Als lid heb je stemrecht en mag je dus meebepalen hoe onze vereniging zich ontwikkelt.

Gratis

De toegang tot het museum, de ledenvergadering en de borrel is gratis. Heb je een museumkaart? Neem die dan mee. Het museum scant je kaart graag; dat levert hen weer extra inkomsten op.

Waar?

Het Kinderboekenmuseum zit in het gebouw van de Koninklijke Bibliotheek, vlak naast treinstation Den Haag Centraal. Plan hier je route.

Aanmelden

Meld je uiterlijk woensdag 27 maart aan via het formulier hieronder (eerst even inloggen). Je krijgt van ons een bevestiging van je aanmelding.

Annuleren

Heb je je aangemeld? Dan rekenen we op je komst. Ben je onverhoopt verhinderd, meld je dan af met een mailtje naar onze secretaris Leonore Pulleman.

Meer weten?

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Stuur dan een mailtje naar onze secretaris Leonore Pulleman.

Aanmeldformulier