Deel je kennis, ervaring en liefde voor het vak

Tekstnetblogt is het platform voor Tekstnetters die hun kennis, ervaring en liefde voor het vak willen delen met anderen dan de directe omgeving.

Bloggers Tekstnet 2016

Het is ook de etalage van alle Tekstnetters. We hebben dus een gezamenlijk belang bij goede blogs, zowel qua inhoud als qua leesbaarheid. Tekstnet staat immers voor tekstkwaliteit en dat principe houden we ook hier hoog.

Spelregels voor het blog van Tekstnet

Wil je meeschrijven? Graag! We hebben wat spelregels bedacht, want deelname is niet vrijblijvend. Je doet voor minimaal 1 jaar mee en schrijft dan minstens 3 blogs. Bovendien word je lid van de feedbackcirkel. Met bloggen kun je punten verdienen voor het pluslidmaatschap.

Wat zoeken we?

Tekstnetblogt is geen promotie voor je eigen bedrijf. Je schrijft namens Tekstnet bijvoorbeeld over wat ons vak inhoudt, wat een goede tekst is en hoe wij met taal als instrument doelen bereiken. Natuurlijk is er ook ruimte voor human interest zoals opmerkelijke goede en foute taalvondsten en taalactualiteiten.

Je blog is puntig, leuk om te lezen en intrigeert. Als richtsnoer denken wij aan 200 tot 450 woorden. Langer mag als de meerwaarde daarvan aantoonbaar is. Natuurlijk zorg je voor goed rechtenvrij beeld bij je blog. Heb je daarbij hulp nodig dan, is er een beperkt foto-archief. Bij je blog lever je een korte tweet die wij verder verspreiden. Uiteraard wordt je naam bij je blog vermeld.

Meebloggen?

Stuur een e-mail naar blog@tekstnet.nl