Algemene voorwaarden op maat voor tekstschrijvers

Geschreven in Actueel door Anneke Nunn0 reacties

Duidelijk, persoonlijk en juridisch up-to-date: dat zijn de nieuwe algemene voorwaarden van Tekstnet. Deze zijn exclusief beschikbaar voor alle Tekstnetleden. Doe je zaken met een Tekstnetter, dan weet je voortaan precies waar je in de samenwerking aan toe bent.

De voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met Janneke Boerman, juriste bij MetRechtHelder. Volgens Janneke versterken heldere algemene voorwaarden de relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. De voorwaarden maken immers meteen duidelijk wat beide partijen van elkaar kunnen verwachten. Dat voorkomt ongewenste verrassingen achteraf.

Op maat voor elke tekstschrijver
De algemene voorwaarden zijn opgesteld in nauwe samenwerking met enkele Tekstnetters onder leiding van Marlies Wopereis. Zij zorgden ervoor dat de voorwaarden helemaal zijn toegespitst op zakelijke schrijf- en redactieopdrachten. Tekstnetters zijn vrij om de voorwaarden op maat te maken voor hun eigen bedrijf. Bij de voorwaarden hoort een handige toelichting met tal van tips om je bedrijf juridisch nog beter te beschermen.

Een goede reden om lid te worden
Het gebruik van de leveringsvoorwaarden is één van voordelen van het lidmaatschap van Tekstnet. Ben je nog geen lid van Tekstnet en wil je de voorwaarden ook gebruiken? Meld je dan nu aan als lid. Dan kun je meteen profiteren van alle andere pluspunten van Tekstnet, zoals betaalbare workshops, intervisie, een levendige community en een abonnement op Tekstblad. Sinds 2018 heeft Tekstnet geen toelatingsprocedure meer, dus iedereen is van harte welkom!

 

.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.